THE CLUB - ZELFCOACHING PROGRAM!

Upgrade to
THE CLUB
Copyright 2007 Inge Rock - All Rights Reserved

Hoe gaat dit praktisch?

  • De online training is 24/7 beschikbaar. Dankzij de teachings op het studentenplatform kan je doelgericht de opleiding doorlopen, afhankelijk van het segment waar jij het meeste belang wilt aan hechten. Alle teaching inhoud is continue beschikbaar en je kan de inhoud zo vaak bekijken als je wilt. Het grote voordeel zit ‘m in de continue kennisoverdracht met oefeningen, zodat je dit op je eigen tempo kunt volgen, waar ook ter wereld, wanneer jij daar zin in hebt.
  • De online live praktijkklas: Nadat je de mindset en coaching principelessen online hebt gevolgd, stap je in een praktijkklas van maximum 10 studenten. Gedurende 3 maanden ga je met je klas de Inge Rock Zelfcoaching Methode stap voor stap ontwikkelen en oefenen. Dit met de begeleiding van een zeer ervaren coaching mentor.
  • De support webinars: We ondersteunen je via zeven live webinars per maand. Inge geeft teaching webinars en je coaching mentor geeft coaching support calls. Zo blijven we met elkaar verbonden en worden al je vragen beantwoord.
  • De support webinars: We verwachten jou op de drie dagen coaching summit. Deze live dagen zijn een hoogtepunt in jouw opleiding, met nieuwe teachings, massa’s praktijk en tonnen energie. Je bent steeds opnieuw welkom op de coaching summit.
  • De Club nights: Twee keer per kaar komen alle studenten samen tijdens een Club night, waar we in een ongedwongen sfeer leren, ervaren en een feestje bouwen.
De Inge Rock Mindset
Methode
Alles staat of valt met mindset. Een positieve, veerkrachtige en constructieve mindset is wat iedereen nodig heeft. 
Wil je zelf sterker in het leven staan, wil je je levenskwaliteit verbeteren, inclusief dat van de mensen rondom je, dan begint dat bij mindset.
De Inge Rock Mindset Methode is eenvoudig, to the point, toepasbaar en concreet, zodat iedereen het kan leren. Inge slaagt erin om ingewikkelde processen van het denken en van het brein te vertalen naar een zeer begrijpelijke en concreet toepasbare methode. Geen geitenwollensokken toestanden maar hands on handvaten en tools.
Dankzij de Inge Rock Mindset Methode word je geëquipeerd om je eigen denken en attitude te ontwikkelen. Maar je wordt eveneens geëquipeerd om anderen te inspireren, te helpen, te begeleiden naar een betere levenskwaliteit. Je leert het denken en de werking van het brein kennen en begrijpen. De impact die je hiermee hebt, op je eigen denken en op het denken van je kinderen, je partner, je team en je medewerkers is echt levensveranderend.